Me-säätiö

Teemme työtä lasten, nuorten ja perheiden osallisuuden ja tasavertaisten mahdollisuuksien parantamiseksi – datateknologian avulla.
Mies ja poika nauramassa skeittipuistossa.
Me-säätiö on Supercell-yrittäjien, Ilkka Paanasen ja Mikko Kodisojan, vuonna 2015 perustama säätiö. Teemme työtä sen eteen, että jokaisella lapsella ja nuorella taustastaan riippumatta on mahdollisuus harrastaa, uskoa tulevaisuuteen ja tuntea kuuluvansa joukkoon.
Kaksi tyttöä iloisena leikkimässä pihalla
Lapsi skeittaamassa iloisena skeittipuistossa. Me-säätiö tukee lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia.
Yhdenvertaisuus ja teknologia ___
Me-säätiön toiminnan ytimessä on lasten, nuorten ja perheiden  yhdenvertaisuutta edistävä toiminta. Perustimme vuonna 2020 maailman pohjoisimmalle metroasemalle, Itä-Helsingin Mellunmäkeen, lasten ja perheiden talo Meltsin. Olemme kehittäneet Meltsin tarpeisiin datateknologian, jolla mittaamme työmme vaikuttavuutta ja tavoittavuutta.  Nyt työkalu on käytössä jo yli 80 urheiluseuralla, yhteisötalolla, kunnalla tai muulla lasten ja nuorten parissa toimivalla organisaatiolla.

Uskomme, että luomamme teknologia auttaa myös kumppaneitamme ymmärtämään toimintansa vaikutuksia ja saavutettavuutta. Työkalun avulla saa kerättyä tietoa lasten, nuorten tai perheiden osalllisuuden ja hyvinvoinnin kokekemuksista – suoraan heiltä itseltään. Vain mittaamalla voimme varmasti tietää missä onnistumme, missä on kehitettävää ja minne resursseja kannattaa kohdentaa.

Haluamme tukea kumppaneitamme tavoittamaan entistä paremmin juuri ne lapset ja perheet, joilla on korostunut riski jäädä syrjään ja samalla tehdä toimintansa positiiviset vaikutukset näkyviksi.
Lue lisää ___