Me-säätiö

Teemme työtä lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisuuden parantamiseksi – teknologian keinoin.
Mies ja poika nauramassa skeittipuistossa.
Me-säätiö on Supercell-yrittäjien, Ilkka Paanasen ja Mikko Kodisojan, vuonna 2015 perustama säätiö. Teemme työtä sen eteen, että jokaisella lapsella ja nuorella taustastaan riippumatta on mahdollisuus harrastaa, uskoa tulevaisuuteen ja tuntea kuuluvansa joukkoon.
Kaksi tyttöä iloisena leikkimässä pihalla
Lapsi skeittaamassa iloisena skeittipuistossa. Me-säätiö tukee lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia.
Yhdenvertaisuus ja teknologia ___
Me-säätiön toiminnan ytimessä on lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta edistävä toiminta. Apurahatoiminnan sijaan olemme valinneet aktiivisen roolin. Olemme luoneet järjestelmän vaikuttavuuden arviointiin ja kehitämme mittareita pitkäaikaisten kumppaneidemme kanssa.

Etsimme kumppaneiksemme erilaisia järjestöjä ja julkisen sektorin organisaatioita, jotka työskentelevät lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin edistämisen parissa. Uskomme luomamme teknologian helpottavan heitä ratkaisevasti toimintansa saavutettavuuden ja vaikuttavuuden ymmärtämisessä, mittaamisessa ja todentamisessa.

Tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa kaikki kumppanimme kaltaiset organisaatiot voivat tavoittaa paremmin ne lapset ja perheet, joilla on korostunut riski joutua yhteiskunnan ulkopuolelle ja todentaa toimintansa positiivisen vaikutuksen.
Lue lisää ___