Yhteisöt
Yhteisöt ja teknologia

Olemme vuodesta 2016 käynnistäneet kumppaniemme kanssa lapsille, nuorille ja lapsiperheille suunnattuja avoimia yhteisötiloja. Tuottamalla toimintaa yhdessä paikallisyhteisöjen kanssa varmistamme, että yhteisöille on saatavilla palveluita ja tiloja, jotka vastaavat heidän todellisia tarpeitaan.

Vuonna 2020 avattiin Me-säätiön oma yhteisötalo Meltsi, joka on Helsingin Mellunmäessä sijaitseva, avoin kohtaamispaikka alueen lapsille ja heidän perheilleen. Haluamme Meltsissä teknologiaa hyödyntämällä oppia, miten voimme entistä paremmin kohdentaa toimintaa oikein sekä varmistaa työmme tuloksellisuuden ja vaikuttavuuden.

Meltsissä toiminnan suunnittelussa on hyödynnetty alueellista dataa. Toiminnan tueksi on kehitetty Wonderhub-työkalu vaikuttavuuden todentamiseen ja kehittämiseen. Teknologiaa kehitetään jatkuvasti yhdessä Meltsin tiimin kanssa ja varmistetaan, että kerätty data tukee Meltsin operatiivista työtä. Meltsissä testataan myös Wondershop Oy:n yhteisöpeli Wonderworldia ja rannekemuotoista pelialustaa.

lue lisää

Me-talo Meltsi