Voittoa tavoittelematon yhdistys rakentaa Suomen kattavinta auttamisverkostoa

Avuntarve Suomessa lisääntyy. Uusi Muutamaata.fi-palvelu yhdistää avuntarjoajat ja sen tarvitsijat. Palveluun on rekisteröitynyt jo yli viisikymmentä hyväntekeväisyysjärjestöjä.

Voittoa tavoittelematon Muutamaata-palvelu auttaa ihmisiä löytämään lahjoituskohteita ja vapaaehtoistyömahdollisuuksia. Muutamaata.fi kerää suomalaiset avustusjärjestöt yhteen osoitteeseen ja mahdollistaa suorien internet-lahjoitusten antamisen järjestöille. Lahjoittaminen tapahtuu suurten verkkokauppojen tapaan pankkitunnuksilla ja järjestöillä on oltava voimassa oleva rahankeräyslupa.

Sairaalaklovnit ry on yksi Muutamaata-palveluun liittyneistä järjestöistä. ”Järjestöjen on entistä hankalampi löytää rahoitusta toiminnalleen ja uskon, että Muutamaata-palvelu voi auttaa aktivoimalla yksityisiä lahjoittajia. Sairaalaklovnit liittyi mukaan palveluun, sillä se tuo meidät yhä useamman ihmisen tietoisuuteen ja mahdollistaa suorat internet-lahjoitukset järjestöllemme, ilman lisäkustannuksia”, sanoo Aino Viertola, Sairaalaklovnit ry:n toiminnanjohtaja.

Muutamaata.fi-palvelua ovat rahoittaneet Taea ry:n jäsenet, jotka uskovat digitaalisten työvälineiden mahdollisuuksiin aktivoida ja koordinoida yhteiskunnan sosiaalisia voimavaroja.

Muutamaata auttaa sinua löytämään oman tapasi tehdä hyvää – www.muutamaata.fi