Me-talo Turku

Etsitkö uutta harrastusta, ystävää, työpaikkaa, tilaa kokoontua kavereiden kanssa tai apua arjessa pärjäämiseen? Lapsi, nuori tai aikuinen, olet tervetullut Me-talo Turkuun!

Me-talo Turku on monipuolinen ja kokeileva toimintakeskus kaikenikäisille. Meille saavat tulla kaikki: kantasuomalaiset, turvapaikanhakijat, lapset, nuoret, aikuiset ja ikäihmiset.

Tarjoamme maksutonta harrastustoimintaa, kursseja, kerhoja, tapahtumia, apua ja neuvoa perheille sekä polkuja työllisyyteen ja koulutukseen. Voit myös ehdottaa ideoita siitä, millaista toimintaa haluaisit itse järjestää.

Me-talo Turusta löytyy perhetyöntekijä ja työllisyyskoordinaattori. Perhetyöntekijä antaa maksutonta apua kaikenlaisiin arjen haasteisiin. Hänet voi tavata Me-talo Turussa tai kutsua vaikka omaan kotiin. Työllisyyskoordinaattori auttaa löytämään työ- ja koulutuspaikkoja. Hän hoitaa myös uusien työntekijöiden ja harjoittelijoiden rekryjä Me-talolle. Me-talolta löytyy myös kuntouttavaa työtoimintaa, jossa autetaan löytämään omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet työllistymistä, koulutusta ym. varten.

Sijaitsemme Hövelin palvelukeskuksessa, Pansiossa (Hyrköistentie 26, 29240 Turku). Me-talo on auki jokaisena viikon päivänä. Avoimet ovet joka viikko seuraavasti: ma klo 12–18, ti klo 12–18 sekä to klo 10–16. Silloin talossa voi kohdata muita ihmisiä, jutella ohjaajien kanssa, harrastaa, tehdä läksyjä, pelata, neuloa, leipoa ym.

Huom! Kesällä 2019 avoimet ovet ma ja ti klo 12-16!

Me-talo Turku tarjoaa hyvin matalalla kynnyksellä työharjoittelu-, kieliharjoittelu-, työkokeilu- ja palkkatukipaikkoja. Ota yhteyttä Me-talon isäntään tai muuhun väkeen!

Toimintaa koordinoi Fingerroosin säätiö ja rahoittavat Turun kaupunki sekä Me-säätiö. Lisäksi, Me-talolla toimii lukuisia yhdistyksiä, järjestöjä, vapaaehtoisia ja Turun kaupungin toimialan edustajia.