Me-talo Tampere

Me-talo Tampere toimii Tampereella Peltolammin ja Multisillan alueella. Me-talo tarjoaa kaikille alueen asukkaille paikan osallistua, innostua, kokeilla uutta, harrastaa työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi. Toimintamme perustuu avoimuuteen, maksuttomuuteen ja vapaaehtoisuuteen. Tutustu toimintaamme me-talon verkkosivujen tai some-kanavien kautta.

Tampereen Me-talo -hanke on alkusysäys Tampereen kaupungin tulevaisuuden palvelumallin etelän alueen Peltolammin hyvinvointikeskuksen ja alueen uuden verkostomaisen toimintamallin toteutukselle ja vakiinnuttamiselle.

Me-talosta vastaa Tampereen kaupunki yhdessä eri toimijoiden ja asukkaiden kanssa. Tavoitteena on kehittää Peltolammin koulun ja alueen muiden palvelujen yhteinen matalan kynnyksen toimintamalli, jolla edistetään lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia.

Autamme nuoria työllistymään

Tampereen Me-talo tukee nuorten polkua koulutukseen ja työelämään. Tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle Peltolammi-Multisilta alueen nuorelle ensimmäinen työkokemus. Tähän tarkoitukseen olemme käyttäneet uusia digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla työt ja tekijät kohtaavat helposti. Me-talon työllisyyskoordinaattori auttaa nuoria työllistymisen kynnyksellä ja tukee yrityksiä, yhdistyksiä sekä kotitalouksia keikkatyösovellusten käyttöönotossa.

Haluatko tietää, mitä meillä tapahtuu?

Tilaa Me-talon uutiskirje, niin saat Me-talo Tampereen tuoreimmat kuulumiset ja uutiset suoraan omaan sähköpostiisi!

Tule mukaan järjestämään toimintaa

Olisiko sinulla tai edustamallasi organisaatiolla kiinnostusta tulla järjestämään toimintaa Me-talolle? Tarjoamme maksuttomia tiloja kaikenlaiselle toiminnalle, mikä tukee asukkaiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä!
Ota yhteyttä!