Me-talo Tampere

Me-talo Tampere tarjoaa kaikille alueen asukkaille paikan osallistua, innostua, kokeilla uutta, harrastaa työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi. Toimintamme perustuu avoimuuteen, maksuttomuuteen ja vapaaehtoisuuteen. Avoimen toiminnan aikaan Me-talolle voit tulla tapaamaan muita alueen asukkaita pelailun, kahvittelun tai muun mukavan yhdessäolon merkeissä.

Me-talo Tamperer on aloittanut toimintansa Peltolammilla ja Multisillassa. Kaikenikäisille avointa toimintaa järjestetään Peltolammin koululla seuraavina ajankohtina:
maanantaisin klo 9–15
tiistaisin klo 13–19
torstaisin klo 13–19.

Haluatko tietää, mitä meillä tapahtuu?

Tilaa Me-talon uutiskirje, niin saat Me-talo Tampereen tuoreimmat kuulumiset ja uutiset suoraan omaan sähköpostiisi!

Tule mukaan järjestämään toimintaa

Me-talo Tampere on alkua Peltolammin hyvinvointikeskuksen tulevaisuuden palvelumallille ja alueen verkostomaiselle toiminnalle.

Me-talosta vastaa Tampereen kaupunki yhdessä eri toimijoiden ja asukkaiden kanssa. Tavoitteena on kehittää Peltolammin koulun ja alueen muiden palvelujen yhteinen matalan kynnyksen toimintamalli, jolla edistetään lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia.

Olisiko sinulla tai edustamallasi organisaatiolla kiinnostusta tulla järjestämään toimintaa Me-talolle? Tarjoamme maksuttomia tiloja kaikenlaiselle toiminnalle, mikä tukee asukkaiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä!
Ota yhteyttä!

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi