Me-talo Tampere

Me-talo Tampere tarjoaa kaikille Multisilta-Peltolammin asukkaille paikan osallistua, innostua, kokeilla uutta, harrastaa, työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi! Toimintamme perustuu avoimuuteen, maksuttomuuteen ja vapaaehtoisuuteen.

Tavoitteenamme on kehittää alueen toimijoiden kanssa ympäristö, jolla edistetään lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Me-talosta vastaa Tampereen kaupunki yhdessä eri toimijoiden ja asukkaiden kanssa.

Autamme nuoria työllistymään

Tuemme nuorten polkua koulutukseen ja työelämään. Tavoitteenamme on mahdollistaa jokaiselle Peltolammi-Multisilta alueen nuorelle ensimmäinen työkokemus. Tähän tarkoitukseen olemme käyttäneet uusia digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla työt ja tekijät kohtaavat helposti.  Me-talon työllisyyskoordinaattori auttaa nuoria ja tukee yrityksiä, yhdistyksiä sekä kotitalouksia keikkatyösovellusten avulla.

Tule mukaan järjestämään toimintaa

Olisiko sinulla tai edustamallasi organisaatiolla kiinnostusta tulla järjestämään toimintaa Me-talolle? Tarjoamme maksuttomia tiloja kaikenlaiselle toiminnalle, mikä tukee asukkaiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä! Tule mukaan järjestämään toimintaa!

Tilaa Me-talon uutiskirje, niin saat Me-talo Tampereen tuoreimmat kuulumiset ja uutiset suoraan omaan sähköpostiisi!