Me-talo Pori

Me-talo Pori kokoaa tietoa porilaisten nuorten elämästä, tarpeista ja haaveista. Nuorten kokemustiedon ja tilastoidun tiedon perusteella suunnittelemme ja kokeilemme uusia palveluita. Tietojohtamisen keinoin tavoittelemme systeemistä muutosta syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Yhteistyössä eri toimijoiden kanssa luomme sujuvia ja toimivia palvelupolkuja, jotka kohtaavat lapset, nuoret ja perheet ennaltaehkäisevästi. Yhtä lailla innostamme ihmisiä unelmoimaan ja kokeilemaan rohkeasti uudenlaista tekemistä, yhteisöllisiä tapahtumia ja parempaa huomista.

Me-talo Porin keskeinen kohderyhmä ovat nuoret, mutta mukaan yhteiseen tekemiseen kutsumme kaikenikäiset ja -taustaiset ihmiset! Teemme tiivistä yhteistyötä julkisen, yksityisen ja järjestökentän kanssa.

Me-talo Porilla ei toistaiseksi ole omaa pysyvää toimipaikkaa, mutta toiminnan tunnelmaan pääsee tutustumaan helmikuusta lähtien tiistaisin Ohjaamon tiloissa, Promenadikeskuksen katutasossa (os. Yrjönkatu 17). Myöhemmin tänä vuonna Poriin rakentuu monien toimijoiden yhteistyönä avoin kaupunkitila. Sinne ovat kaikki tervetulleita, ja talo tarjoaa toimintaa aamusta iltaan.

Voit kokeilla ja kehittää kanssamme mitä vain! Tapahtumakalenterimme elää uusien ideoiden ja käynnistyvien kokeilujen mukaan.

Tällä hetkellä Me-talon tarjonnassa on maahanmuuttajataustaisille pojille tarkoitettua jalkapalloa keskiviikkoisin sekä mahdollisuus saada tukea läksyihin ja kokeisiin valmistautumiseen torstaisin. Kysy lisää Me-talo Porin henkilöstöltä.

Hei sinä nuori tai aikuinen! Onko sinulla kokemusta siitä, millaista on olla ja elää nuorena Porissa vuonna 2018? Haluaisitko jakaa näkemyksesi ja ajatuksesi kanssamme? Olemme kiinnostuneita isoista ja pienistä ilmiöistä. Ota yhteyttä! 🙂