Me-talo Lappeenranta

Me-talo Lappeenranta on monipuolisen tekemisen paikka. Talossa harrastetaan erilaisia asioita ja järjestetään monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Toimintaa kanssamme tuottavat useat vapaaehtoiset, alueen yhdistykset sekä julkisen sektorin toimijat. Kaikki toiminta on avointa ja osallistujille maksutonta.

Lapsille ja perheille suunnattu toiminta on Me-talo Lappeenrannan olennainen osa. Perheille suunnatut perhekerhot kokoontuvat viikoittain ja lisäksi monet vapaaehtoiset ja järjestöt järjestävät erilaista toimintaa lapsiperheille ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa. Viikoittaisen ohjelman lisäksi teemapäivät ja tapahtumat näkyvät Me-talon toiminnassa. Lisäksi kaupunkilaisilla on mahdollisuus järjestää itse toivomaansa toimintaa, esimerkiksi ravintolapäiviä ja kirpputoreja. Me-talon henkilökunta auttaa uuden toiminnan käynnistämisessä!

Nuorilla on mahdollisuus järjestää yhteisöllistä toimintaa itse, oman kiinnostuksen tai harrastuksen pohjalta. Talossa pidetään myös koulupäiviä ja erilaisia tapahtumia ja kokoontumisia. Me-talo Lappeenranta työllistää nuoria lyhytkestoisiin työtehtäviin sekä koordinoi nuorten työllistämistä sotaveteraanien avuksi.

Me-talo Lappeenranta sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä ja keskeisellä paikalla Oprin kauppakeskuksessa (2. krs). Me-talon henkilökunta on paikalla joka arkipäivä. Talossa on toimintaa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Käyntiosoite:
Oprin kauppakeskus 2 krs
Valtakatu 30
53100 LAPPEENRANTA