Me-talo Lappeenranta

Me-talo on yhteisöllisen toiminnan ja innostavan tekemisen tila kaikenikäisille lappeenrantalaisille – ja saa tulla kauempaakin.
Meille on tärkeintä, että kukaan ei jää yksin ja kenellä tahansa on mahdollisuus tulla mukaan maksuttomaan toimintaan. Me-talo Lappeenranta on paikka, jossa ei ole meitä ja heitä. On vain me.

Me-talo Lappeenrannan toiminnot ja palvelut muotoutuvat alueen ihmisten omista tarpeista lähtien. Talossa harrastetaan, tehdään yhdessä ja järjestetään monipuolista toimintaa eri ikäisille. Toimintaa kanssamme tuottavat useat vapaaehtoiset, alueen yhdistykset sekä julkisen sektorin toimijat.

Tärkeä kohderyhmämme ovat alueen lapset ja nuoret, joille talosta löytyy paljon erilaista tekemistä. Nuorilla on mahdollisuus järjestää yhteisöllistä toimintaa itse, oman kiinnostuksen tai harrastuksen pohjalta.

Me-talon henkilökunta auttaa uuden toiminnan käynnistämisessä. Ohjaamme kävijöitämme löytämään jokaiselle sopivaa tekemistä. Olemme erittäin kiinnostuneita uusista ideoista ja tavoista tuottaa alueen asukkaiden hyvinvointia.

Ajankohtaista

Me-talo Lappeenrannan ajankohtaiset kuulumiset ja aukioloajat löydät kuukausiohjelmastamme, Facebook-sivuiltamme sekä Instagramista. Uutta toimintaa tulee koko ajan lisää. Seuraa ilmoitteluamme ja tule tutustumaan toimintaamme.

Lappeenrannan Me-taloa koordinoi Nicehearts ry.

Me-talo Lappeenranta sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä ja keskeisellä paikalla Oprin kauppakeskuksessa (2. krs). Me-talon henkilökunta on paikalla joka arkipäivä. Talossa on toimintaa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Käyntiosoite:
Oprin kauppakeskus 2 krs
Valtakatu 30
53100 LAPPEENRANTA