Me-talo Espoo

Me-talo Espoo on eläväinen yhteistoimintatila, joka tarjoaa alueen asukkaille paikan osallistua, vaikuttaa, harrastaa, työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi!

Tavoitteenamme on asukkaiden toiveiden ja tarpeiden toteuttaminen. Tuotamme yhdessä kumppaneidemme kanssa kaikille avoimen ja helposti saavutettavan ympäristön järjestää monipuolista toimintaa.

Me-talo Espoo on tarkoitettu kaikille ikään, sukupuoleen tai etniseen taustaan katsomatta. Olemme syrjinnästä vapaa alue. Tarjoamme tiloja monikulttuurisiin kohtaamisiin, maahanmuuttajayhteisöjen kokoontumiseen, sekä tyttö- ja naiserityistä ryhmätoimintaa. Työllistämme myös nuoria keikkatöihin Workpilots-sovelluksen avulla ja tarjoamme vapaaehtoistyön mahdollisuuksia esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestelyjen yhteydessä.

Toimintamme tärkeä kohderyhmä ovat alueen lapsiperheet sekä lapset ja nuoret. Järjestämme heille mielekästä toimintaa, erilaisia tapahtumia ja olemme avoimia myös kohderyhmien itsensä ideoimalle ja järjestämälle toiminnalle. Me-talon Johanna ja Anssi sekä muu tiimi auttavat kaikissa asioissa.

Me-talo Espoo sijaitsee Espoon keskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä Terveyskuja 2 B:ssa, Samarian terveysaseman vieressä.

Toimintaa koordinoi Nicehearts ry.