Haluatko olla mukana rakentamassa jotain aivan uutta? Etsimme Team Leadia!

Rakennamme Mellunmäkeen maailman inspiroivinta, inklusiivisinta ja teknologisesti edistyksellisintä yhteisötilaa.  Tilaa, jossa ala-asteikäiset lapset ja heidän vanhempansa voivat joko innostua ja lumoutua tai viettää aikaa rauhassa lukien tai luoden. Tarjoamme Mellunmäen lapsille taidetta, tiedettä ja hyvinvointia – joka päivä ja täysin maksutta.

Me-talo Meltsi avaa ovensa tammikuussa 2020 Helsingin Mellunmäessä. Kun ovet avautuvat, ne pysyvät auki aamukymmenestä iltakahdeksaan.

 

Roolista

Team Leadina pääset mukaan rakentamaan alusta jotain aivan uutta. Olet vastuussa Me-talon kuuden hengen tiimistä, joka on kiehtova sekoitus erilaisia taustoja – kolme tiimin jäsentä on kukin vastuussa talon tiede-, taide- ja liikuntasisällöistä, yksi pienten lasten ja vanhempien kanssa tehdystä työstä, ja loput kaksi talon niin sanotusta avoimesta toiminnasta, johon kuka tahansa alueen lapsi tai vanhempi on tervetullut. Sinun vastuullasi on varmistaa, että tiimi toimii saumattomasti, suunnittelee ja toteuttaa pedagogisesti kestäviä ohjelmakokonaisuuksia, sekä tarjoaa talon vieraille ja jäsenille parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen joka päivä.

Tiimin esimiesvastuun lisäksi tehtävänäsi on luoda talolle kaikki henkilöstöhallintoon ja päivittäiseen työhön liittyvät prosessit budjettiseurannasta talon tavoittavuuden, vaikuttavuuden ja kävijämäärien mittaamiseen. Käytäntöjen luomisessa tulet tekemään tiivistä yhteistyötä säätiön COO:n ja tuotejohtajan kanssa.

Tavoitteenamme on rakentaa globaalissa mittakaavassa laadukas, skaalautuva ja datavetoinen konsepti, joka tuottaa konkreettisia ja mitattavia vaikutuksia ympäristönsä lapsiin ja vanhempiin. Olemme virallisesti säätiö mutta toimimme kuten startup – tarvitsemme nopeita, analyyttisia ja selkeästi kommunikoivia ajattelijoita, jotka vikkelästi siirtyvät ideointivaiheesta konkretiaan ja toimeenpanoon.

 

Mitä sinulta odotetaan:

  • Me-talo avautuu Mellunmäen metroasemalle vuoden 2020 alussa ja tilan remontti alkaa lokakuussa. Ensimmäiset kuukaudet tutustut tiimiin ja muotoilet yhdessä heidän kanssaan tiede-, taide- ja liikuntaohjelmien sisällöt, sekä käytännöt näiden jatkuvalle kehittämiselle ja laadunvarmistukselle.
  • Tiimi odottaa sinulta ensimmäisten kuukausien aikana myös esimiestyöhön liittyvien käytäntöjen luomista ja toimeenpanoa. Olet loistava johtamaan sekä asioita että ihmisiä.
  • Kun talo on auki, vietät suuren osan ajastasi Mellunmäessä osana tiimiä. Olet talon silmät ja korvat, keräät palautetta talon kävijöiltä ja kehität jatkuvasti talon toimintaa ja mittaristoa yhdessä tiimin ja säätiön hallinnon kanssa.
  • Riippuen taustastasi ja kiinnostuksen kohteistasi, sinulla on mahdollisuus toimia päivittäisen esimiestyön lisäksi strategisemmassa roolissa yhdessä säätiön hallinnon kanssa kehittämässä skaalautuvaa, tuotteistettua ja pedagogisesti älykästä konseptia.

 

Mitä toivomme hakijoilta:

  • Kokemusta esimiestyöstä ja tiimin johtamisesta. Supervoimasi on saada asiat ja ihmiset pysymään järjestyksessä ja aikataulussa samalla kun pidät tiimin innostuneena.
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa. Työskentelet talolla pienten lasten parissa, ja luottamuksen rakentamiseen vaaditaan yhteinen kieli.
  • Substanssiosaamista pedagogiikasta, varhaiskasvatuksesta tai sosiaalityöstä.
  • Henkilöstöhallinnon ja raportoinnin kokemuksesta on sinulle etua.

 

Me-säätiöstä ja Me-talosta

Me-säätiöllä on kunnianhimoinen tavoite: Vuoteen 2050 mennessä haluamme, että Suomessa ei olisi ainuttakaan 15-29-vuotiasta pitkäaikaistyöttömänä tai ilman toisen asteen tutkintoa. Syyt yhteiskunnan ulkopuolelle päätymiseen ovat harvoin yksinkertaisia, mutta tilastollisesti lapsilla joiden vanhemmat ovat itse kouluttamattomia tai olleet pitkään pois työelämästä on lisääntynyt riski syrjäytyä.

Haluamme katkaista sukupolvelta toiselle siirtyvän riskin kierteen rakentamalla Me-talon – inspiroivan, teknologiavetoisen ja täysin maksuttoman yhteisötalon – yhteen lähiöön kerrallaan. Me-talo on auki kymmenestä kahdeksaan joka päivä vuoden ympäri, ja tarjoaa innostavaa, inspiroivaa ja lumouttavaa tekemistä tieteissä, taiteissa, ja hyvinvoinnissa 0-12-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

  

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekrytointi@mesaatio.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.10.2019. Huomaathan että tapaamme potentiaalisia hakijoita jo ennen hakuajan loppua.

Toivottavasti kuullaan pian! 💙