Oletko sinä yksi kuudesta? Lähde mukaan rakentamaan uutta Me-taloa!

Me Me-säätiöllä teemme asiat hieman eri tavalla. Emme ole nimestämme huolimatta perinteinen säätiö, vaan toimimme kuten yhteiskunnallisesti vaikuttava kasvuyritys.

Uskomme, että hyvä lapsuus ja nuoruus kuuluu kaikille. Uskomme kokeiluun, onnistumiseen ja epäonnistumiseen loputtoman suunnittelun ja valmistelun sijaan. Uskomme, että Suomi on maailman turvallisin ja yhdenvertaisin maa, ja täällä meillä on edellytykset rakentaa lasten ja nuorten eriarvoisuuden poistamiseksi malli, joka voisi olla maailmanlaajuinen menestys. Toimintamme ytimessä on Me-talo – fyysinen ja digitaalinen inspiroiva tila, johon jokainen alueen lapsi ja vanhempi on tervetullut. Sekä taloa että säätiötä johdetaan datalla, ja mittaamme systemaattisesti ja kunnianhimoisesti toimintamme vaikuttavuutta.

Me-talo X

Helsingin Mellunmäkeen avataan vuoden 2020 alussa alueen 0-12-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen suunnattu Me-talo X. Tavoitteenamme on rakentaa talosta alueen sydän ja yhteisön keskus, joka kutsuu mukaan toimimaan ja kehittämään aluetta yhdessä sekä tarjoaa laadukasta maksutonta toimintaa ja tukea lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Me-talo X:n toiminta koostuu lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnatusta avoimesta toiminnasta sekä yksilötyöstä, alle 3-vuotiaiden ja heidän vanhempiensa ryhmistä sekä 4-12-vuotiaille suunnatuista pedagogisista ohjelmakokonaisuuksista tieteissä, taiteissa ja liikunnassa. Rekrytoimme kuuden hengen tiimin vastaamaan Me-talo X:n toiminnasta.

Rekrytoitava tiimi

Etsimme nyt perustettavaan tiimiin jäseniä, joilla on kunnianhimoa tehdä Me-talo X:stä paikallinen ja kansainvälinen menestystarina. Tiimin jäseniltä edellytämme kykyä konseptointiin ja konkreettiseen tekemiseen, syvää pedagogista osaamista, yhteistyötaitoja, luovuutta, ongelmanratkaisukykyä, sekä kiinnostusta toiminnan seurantaan ja vaikuttavuuden mittaamiseen. Ennen kaikkea toivomme kokeilevaa asennetta ja pyrkimystä parhaaseen mahdolliseen laatuun. Monipuolinen kielitaito ja kokemus monimuotoisissa yhteisöissä työskentelystä katsotaan eduksi.

Rekrytoimme yhteensä kuusi henkilöä: kaksi henkilöä vastaamaan avoimesta toiminnasta ja yksilötyöstä, kolme henkilöä vastaamaan 4-12-vuotiaiden ohjelmakokonaisuuksista (taide, tiede ja liikunta) sekä yhden henkilön vastaamaan alle 3-vuotiaiden ja heidän vanhempiensa toiminnasta.

Tutustu tarkemmin eri rooleihin täällä:

Community Host (avoin toiminta)
Community Coach (avoin toiminta ja yksilötyö)
Family Coach (alle 3-vuotiaat ja vanhemmat, avoin toiminta)
Program Producer, tiede ja teknologia
Program Producer, taide ja kulttuuri
Program Producer, liikunta ja hyvinvointi

Mikäli kiinnostuit, hakuohjeet löydät tehtäväkohtaisista ilmoituksista. Lisätietoja eri tehtävistä saat jättämällä soittopyynnön ja puhelinnumerosi osoitteeseen rekrytointi@mesaatio.fi

Unelmatiimimme muodostuu yksilöistä, joilla on mahdollisimman erilaiset taustat ja osaamisalueet. Me-säätiö tarjoaa tueksesi inspiroivan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintaa, jolla voimme merkittävästi lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia. Työ on kaksivuorotyötä ja työtä tehdään myös viikonloppuisin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.