Tule mukaan ehkäisemään syrjäytymistä – COO Me-säätiöön

Onko supervoimasi se, että saat tiimisi innostumaan lähes mahdottomilta tuntuvista tavoitteista, ja yhdessä saatte aikaan näennäisesti pienillä resursseilla isoja asioita, ja vieläpä hämmästyttävän nopeasti? Lisäksi, onko lasten ja nuorten syrjäytymisen poistaminen Suomesta sinulle sydämen asia?

Jos vastasit molempiin kysymyksiin ’kyllä’, saatat olla etsimämme COO.

Toimenkuvasi
Otat vastuullesi säätiön strategisia avainprojekteja, ja lisäksi autat meitä tekemään organisaatiostamme vieläkin paremman. Tehtäväsi on arvioida ja vauhdittaa säätiön asiantuntijoiden kanssa strategiamme toteutumista. Säätiömme visio on, että vuonna 2050 Suomessa ei ole yhtään syrjäytynyttä lasta tai nuorta – sinun tehtäväsi on vastata että kuljemme kaikessa toiminnassamme kohti tätä tavoitetta mahdollisimman tehokkaasti.

Unelmiemme henkilö
Etsimämme henkilö on luonteeltaan ja toimintatavoiltaan kuin startup-yrittäjä: asetat riman rohkeasti aina mahdollisimman korkealle, etkä pelkää ottaa riskejä päästäksesi tavoitteeseesi. Olet tottunut nopeaan etenemiseen ja päätöksentekoon, ja keskittymään itse tekemiseen, ilman hidastavia prosesseja tai byrokratiaa. Sinulla on korkea kellotaajuus: kun tavoite on selvillä, käärit hihat ja saat paljon aikaan rajallisilla resursseilla.

Olet luontainen tiimipelaaja. Oma energiasi tarttuu ympärilläsi oleviin ihmisiin, ja saat muut helposti mukaan kohti uutta. Olet kasannut ja johtanut pieniä tiimejä.

Olet valmis tekemään paljon töitä tavoitteiden saavuttamiseksi ja esimerkilläsi näytät ettei mikään ole mahdotonta. Lisäksi kestät hyvin painetta ja kompleksista toimintaympäristöä, sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia.

Taustasi voi olla esimerkiksi startup-yrittäjä, johdon konsultti tai investointipankkiiri.

Miksi sinun kannattaa miettiä
Oletko sinäkin pysähtynyt miettimään miten se mitä teet juuri nyt vaikuttaa hyvän lisääntymiseen yhteiskunnassa? Elämä on lyhyt. Jos et halua harmitella jälkikäteen ettet tehnyt sitä mikä tuntui oikealta, on tässä ainutlaatuinen mahdollisuus kääntää koko osaamisesi ja intohimosi aidosti hyvän tarkoituksen toteuttamiseen.
Me-säätiön tavoite on äärimmäisen kunnianhimoinen. Mutta meillä on maailmanluokan resurssit ja osaaminen kunnianhimoisen missiomme toteuttamiseen. Pääset osaksi loistavaa tiimiä, ja kulttuuria, joka kannustaa koviin tavoitteisiin, riskinottoon ja oppimiseen. Meillä voit toteuttaa itseäsi ilman turhaa byrokratiaa – lopulta kaikki on vain meistä kiinni.

Hae tänään
Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Mercuri Urvalin, kansainvälisesti johtavan Executive Search ja Talent Advisory -konsulttiyhtiön kanssa. Mikäli kiinnostuit, lähetä CV ja hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.com (viite SE-13640) viimeistään 20.3.2019. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit lähestyä Mercuri Urvalin konsultteja Hannu-Matias Nurmi, 040-809 5291 (tavoitettavissa ke 13.3. klo 14-16 ja pe 15.3. klo 8-10) ja Kirpi Niemenmaa, 040-512 0257 (tavoitettavissa to 14.3. klo 14-16 ja pe 15.3. klo 10-12).

Uutiset 13.3.2019